Verkeersregelaars - Binck vakmensen voor bouw en verkeer

Monteur tijdelijke verkeersmaatregelen

Gastheer (m/v) met lef

Sem
Verkeersregelaar

Verkeersregelaars bij Binck

Verkeersregelaars hebben een verantwoordelijke taak; ze zijn de gastheer (m/v) van een bouwplaats, festival of ander project. Daarnaast begeleiden ze verkeersstromen en dienen zij als ondersteuning van tijdelijke verkeersmaatregelen op de openbare weg of bij evenementen. Zon, regen of ongeduldige bestuurders, onze verkeersregelaars deinzen nergens voor terug en zijn de baas op de weg. Dankzij hun ervaring weten zij precies hoe ze het overzicht moeten bewaren en het verkeer in veilige banen kunnen leiden. Al onze verkeersregelaars zijn (VCA) gecertificeerd en beschikken over een aanstellingspas en complete outfit met bijbehorende materialen zoals een portofoon, lamp en fluitje.

 

Wil je voor ons werken of meer weten over deze functie?

Opleiding

Enthousiaste werkzoekende die nog geen verkeersregelaars certificaat hebben kunnen gratis via Binck een 4-daagse in-house opleiding volgen en daarna direct aan het werk. We leren ze alle kneepjes van het vak; zoals correct verkeer aansturen, veilig werken en de ins & outs van de regels. We vinden het belangrijk dat onze mensen meer dan de basics meekrijgen dus besteden we ook aandacht aan agressie en goed communiceren met de portofoon. Voor Binck is de veiligheid van de verkeersregelaar net zo belangrijk als die van de verkeersdeelnemers en wegwerkers.

 

Meer weten over onze opleiding?

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze verkeersregelaars nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn en zetten we de kwaliteit van jouw project voorop. Wij zorgen dat je geen zorgen hebt over het verkeer, zodat jij je volledig op de bouw of het evenement kan richten.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten aan te nemen. Onze pool met verkeersregelaars wordt aangestuurd door een teamleider die de opstart doet bij nieuwe klanten, langsgaat op locatie en dient als aanpreekpunt bij calamiteiten zodat alles netjes verloopt. We regelen alle benodigde materialen zoals, signaalkleding, portofoons, lampen etc.

We kijken samen met onze medewerkers wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk dat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support. We bouwen op deze manier niet alleen aan indrukwekkende gebouwen, maar ook aan iemands toekomst.

 

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?