Over Binck - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Schoonmaker

Binck, vakmensen voor bouw & verkeer

Ali
Schoonmaker

Welkom bij Binck. Een informeel, gedreven uitzendbureau in Den Haag en Amsterdam. We helpen onze opdrachtgevers snel aan betrouwbare vakmensen in bouw & verkeer.

Wij zijn Binck

Bij Binck zijn we daadkrachtig en houden we van doorpakken. We werken vanuit ons hart en zijn gedreven om een optimale inzet te leveren. Je kunt ons vertrouwen, want afspraken komen wij áltijd na. Dit alles doen we met lef. We steken onze nek uit en gaan weerstand nooit uit de weg.

Onze kracht

Onze kracht is een persoonlijke aanpak, betrouwbare aansturing en opleiding en heel veel expertise. We regelen een opleiding voor onze vakmensen als dat nodig is, we helpen opdrachtgevers  met hun SROI-traject, en we zorgen dat het werk altijd verder kan.

Waar wij voor gaan

Wij gaan voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers door hun uitdaging op het gebied van personeel volledig uit handen te nemen. ​
Door onze mensen te helpen in hun ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk vlak werken wij als een team en met plezier voor en bij onze opdrachtgevers.​

Vakmensen voor bouw & verkeer

We zijn trots op onze vakmensen; aanpakkers met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren. Ze zijn de beste reclame voor onze manier van werken; elkaar goed leren kennen en langdurig samenwerken zorgt voor het beste resultaat.

Wij hebben onze zaakjes op orde