070 383 35 95
Ali
Binck, het uitzendbureau van aanpakkers

Ali
Schoonmaker

Welkom bij Binck, uitzendbureau van aanpakkers. Voor onze opdrachtgevers regelen we gedreven personeel, van vroege vogels tot handen-uit-de-mouwen-stekers.

Wij zijn Binck

Bij Binck zijn we daadkrachtig en houden we van doorpakken. We werken vanuit ons hart en zijn gedreven om een optimale inzet te leveren. Je kunt ons vertrouwen, want afspraken komen wij áltijd na. Dit doen we met lef, steken onze nek uit en gaan weerstand nooit uit de weg.

Waar wij voor gaan

Wij gaan voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers door hun uitdaging op het gebied van personeel volledig uit handen te nemen. ​
Door onze mensen te helpen in hun ontwikkeling op zakelijk en persoonlijk vlak werken wij als een team en met plezier voor en bij onze opdrachtgevers.​

Onze kracht

Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring.

Uitzendbureau van aanpakkers

We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren. Zij zijn uiteindelijk de beste reclame voor onze manier van werken: Elkaar leren kennen, doen waar je goed in bent, en langdurig samenwerken voor het beste resultaat!

Wij hebben onze zaakjes op orde

Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Bekijk hier ons privaybeleid en antidiscriminatiebeleid