Vestiging Amsterdam - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Binck in Amsterdam

Welkom bij Binck in Amsterdam. Ons tweede kantoorpand is gevestigd in Amsterdam-Noord en bevindt zich vlakbij het IJ in het Hamerkwartier.

Amsterdam

020 280 90 90
amsterdam@binckwerk.nl
Gedempt Hamerkanaal 24
1021 KM Amsterdam

Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:30 uur

Eva Schröder

Onze recruiter Eva helpt je graag.

06 13 09 28 95
020 280 90 90

eva@binckwerk.nl

Rafik Lazar

Neem contact op met onze accountmanager Rafik

06 13 04 69 49
020 280 90 90

rafik@binckwerk.nl

Uitzendbureau Amsterdam

Binck is een uitzendbureau in Amsterdam en Den Haag. Met onze persoonlijke, betrouwbare aanpak leveren we gekwalificeerde werknemers aan onze opdrachtgevers in de Randstad. Ben jij op zoek naar een baan? Of zoek je juist mensen voor een project in bouw of verkeer? Dan ben je bij Binck aan het juiste adres. Als uitzendbureau Amsterdam zijn wij de perfecte tussenschakel voor opdrachtgevers en opdrachtnemers. We werken hoofdzakelijk in bouw en verkeer. We bieden veel verschillende vacatures aan. Een van de voordelen van werken met Binck is dat wij onze werknemers in veel gevallen zelf opleiden. Ze gaan ze alleen aan de slag met de juiste diploma’s.

 

Werken via het uitzendbureau Amsterdam

Ons uitzendbureau in Amsterdam heeft verschillende vacatures in de bouw beschikbaar in de regio Amsterdam. Daarnaast hebben we vacatures beschikbaar in de gehele randstad. Veel van onze opdrachtgevers in de bouw zijn actief in de regio’s Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Wie een baan zoekt in de bouw kan direct in deze regio’s terecht. Bij ons uitzendbureau Amsterdam hebben we vacatures in de bouw openstaan als bouwopruimer, asbestverwijderaar, timmerman, keetdame/heer, metselaar, handyman, monteur steigerbouw, voeger, rigger, sloper, grondwerker en industrieel schoonmaker.

Daarnaast hebben we veel vacatures voor functies in de sector verkeer. Na het afronden van een opleiding kan je bijvoorbeeld als verkeersregelaar aan de slag gaan voor verschillende evenementen en projecten in de Randstad. Ook zoeken we monteurs tijdelijke verkeersmaatregelen en veiligheidsmedewerkers.

Ons uitzendbureau in Amsterdam heeft een aantal vacatures open staan specifiek voor de regio Amsterdam en luchthaven Schiphol in het bijzonder. Schiphol is één van de grootste werkplekken van Nederland. Bij Binck zoeken we o.a. aanpakkers die op Schiphol als schoonmaker aan de slag willen gaan. Je bent dan verantwoordelijk voor het schoonmaken en opruimen van alle ruimtes en parkeergarages op Schiphol. Dankzij jou kan iedereen op een schone en comfortabele manier gebruik maken van Schiphol. Je wil lekker actief bezig zijn en houdt van netjes.

Naast schoonmakers zoeken we vanuit ons uitzendbureau Amsterdam ook medewerkers parkeerservice. We hebben deze vacature open staan voor twee locaties, op Schiphol en bij het VU Medisch Centrum. Je bent dan verantwoordelijk voor de regieposten op de verschillende parkeerlocatie. Je ontvangt parkeerders met een gastvrije, representatieve houding en zorgt voor een vlotte doorstroom. Je fungeert als aanspreekpunt en als gastheer of gastvrouw.

 

Samenwerken met ons uitzendbureau Amsterdam

Wij zetten de beste mensen aan het werk, in de mooiste projecten in Amsterdam. Ons uitzendbureau in Amsterdam en Den Haag leidt vakmensen in bouw en verkeer op en zet ze aan het werk bij onze opdrachtgevers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten. Onze jonge en gedreven organisatie zorgt ervoor dat we een betrouwbare schakel zijn tussen jou als werkgever en het personeel. Wij zorgen dat het werk niet stil komt te staan. Dit doen we door snel de juiste vakmensen bij een project te zoeken, voorzien van de juiste papieren, en met een goede begeleiding. Met het personeel van Binck kan het werk door!

Onze uitzendbureaus in Amsterdam en Den Haag richten zich op projecten in bouw en verkeer, maar we gaan geen enkele opdracht uit de weg. Je bent dus altijd van harte welkom bij ons uitzendbureau Amsterdam of Den Haag.