Werken als postbezorger

Aan de slag als postbezorger bij PostNL!

Werk jij graag buiten en ben je op zoek naar een leuke baan met veel vrijheid? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou in de postbezorging bij PostNL!

Daarom wil je werken als postbode!

Een baan bij jou in de buurt met veel zelfstandigheid en flexibele starttijden, dus eventueel ook ideaal te combineren met een andere baan.

Jouw werk is jouw workout!

Actief werk in de buitenlucht voor echte aanpakkers, die niet bang zijn voor het bezorgen van de post in een Nederlandse regenbui!

Ik wil post bezorgen!

Aanmelden kost maar één minuut!

Parttime of Fulltime post bezorgen bij PostNL

Op zoek naar een parttimebaan of wil je juist meer uren maken? Voor beide opties hebben we leuke vacatures in de postbezorging.

Werken als postbode is makkelijk te combineren met een andere baan. Jij bent verantwoordelijk voor de bezorging van de post in jouw eigen wijk en daarom mag je de werktijden zelf flexibel indelen.

Voor de postbezorgers die van afwisseling houden en graag wat meer willen werken is de functie van allround postmedewerker ideaal. Jouw dag start dan met het voorbereiden en sorteren van de post, voordat je aan de slag gaat met het bezorgen van post.

Mo

Vacatures postbezorging PostNL

Bekijk alle vacatures

Wij zijn Binck

Een informeel, gedreven uitzendbureau. We helpen onze opdrachtgevers snel aan betrouwbare vakmensen in bouw & verkeer. Onze kracht is een persoonlijke aanpak, betrouwbare aansturing en opleiding en heel veel expertise. We zijn trots op onze vakmensen; aanpakkers met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Bezoek onze website

Eva Schröder

Neem dan contact op met Eva

06 13 09 28 95
020 28 09 090

eva@binckwerk.nl