070 383 35 95
Barry
Samen bereiken we meer

Barry
Bouwopruimer

De voordelen van Binck

 

1

Een jong, modern bedrijf. We zijn een gedreven team dat altijd voor je klaarstaat, zonder ingewikkelde bedrijfsstructuur. Als je ons belt krijg je meteen iemand met wie je kan overleggen.

Ontmoet het team

2

Altijd online. Al onze processen zijn geautomatiseerd en we maken gebruik van professionele planningssoftware. Als opdrachtgever kan je online meekijken in de planning, de urenverantwoording checken en overzichtjes bekijken. Ook worden onze urenbriefjes sinds kort digitaal ondertekend:

3

We verzorgen zelf de opleiding van ons personeel. Dat betekent dat we zeker weten dat iedereen op een klus de juiste papieren heeft en dat we perfect kunnen aansturen en begeleiden.

Lees meer 

4

Betrouwbaar personeel. We hebben intensief contact met onze werknemers, instrueren ze vakkundig bij de opstart van een project en zien ze regelmatig tijdens een training of toolboxmeeting. We zorgen dat je steeds zoveel mogelijk met jouw eigen vaste team werkt.

5

We hebben onze zaakjes op orde. Binck is VCU, NEN-4400-1 en ISO 9001 gecertificeerd. We zijn lid van brancheorganisatie NBBU en een Erkend Leerbedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Niets mooiers dan mensen een tweede kans bieden. De specialisten van Binck begeleiden graag het hele SROI-traject (Social Return On Investment) voor je, op een voordelige én verantwoorde manier.

Hulp bij een SROI-traject

Willem

Willem
Verkeersregelaar

Een informeel, gedreven uitzendbureau. We helpen onze opdrachtgevers snel aan betrouwbare vakmensen. Onze kracht is een persoonlijke aanpak, betrouwbare aansturing en opleiding en heel veel expertise. We zijn trots op onze vakmensen; aanpakkers met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Lees meer