Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Verkeersregelaars opleiding

Sem
Verkeersregelaar

Onze verkeersregelaars werken eigenlijk overal en altijd buiten; op bouwplaatsen van grote bouwprojecten, bij wegopbrekingen, op kruispunten, tijdens alle thuiswedstrijden van Feyenoord, maar ook bij evenementen zoals Mysteryland en Concert @ Sea. Waar je ook werkt, je krijgt goede begeleiding van de coördinatoren en we regelen alles wat je nodig hebt; werkkleding, een portofoon, lampen en natuurlijk de opleiding

De opleiding

Bij Binck verzorgen wij zelf een interne 4-daagse verkeersregelaars opleiding. De opleiding start met een theorie dag waarbij we je alle kneepjes van het vak leren; zoals correct verkeer aansturen, veilig werken en de ins & outs van de regels. We vinden het belangrijk dat onze mensen meer dan de basis meekrijgen dus besteden we ook aandacht aan agressie en goed communiceren met portofoons. De andere drie dagen zal je de theorie in de praktijk gaan brengen en onder begeleiding oefenen op een kruispunt. De opleiding wordt afgesloten met een officieel praktijkexamen waarbij je wordt beoordeeld door een politieagent. Dit klinkt misschien spannend, maar dit is nergens voor nodig! 98% van alle kandidaten slaagt namelijk in één keer.


Houd je ervan om buiten te zijn, heb je een helikopterview en kun je goed de leiding nemen? Meld je dan aan via de website en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen door onze recruiters.

 


1 theoriedag + 3 partijkdagen =
verkeersregelaars certificaat

 


Er wordt een certificaat voor je gemaakt met een officiele stempel van de politie, waar vervolgens je landelijke aanstellingspas mee wordt aangevraagd.


Nu ben je officieel verkeersregelaar
en kun je full-time aan de slag!

Twijfel je nog of deze opleiding bij jou past? Geen probleem!

Neem dan ook eens een kijkje tussen de andere opleidingen en wie weet zit er wat voor je tussen!

Fiorina Mazzoli

Neem contact op met Fiorina.

06 30 12 10 41
070 38 33 595

fiorina@binckwerk.nl