Binck en Van Wijnen - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Van Wijnen

Van Wijnen is meer dan bouwen. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen die de kwaliteit van het wonen, werken, zorgen, leren en recreëren verhogen. Dit doen we met 1.700 betrokken en gedreven vakliefhebbers vanuit 24 locaties in Nederland. We ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren. Wij geloven dat samenwerking, proactief handelen en kennis delen de sleutels vormen tot succes.

Lees meer

Van Wijnen foto bouwplaats

Wist je dat Van Wijnen:

In 1907 is opgericht en dus als meer dan 100 jaar bestaat

Eén van de grootste ontwikkelende bouwers van Nederland is

1700 medewerkers en 24 locaties door heel Nederland heeft

Het afgelopen jaar 2700 woningen heeft verkocht en 80.0000 service opdrachten heeft uitgevoerd.

 

Onze samenwerking met Binck

Project Harvest Project Harvest
Project Harvest

Dichtbij het strand en het centrum aan de Oude Haagweg in Den Haag realiseert Van Wijnen Harvest. Harvest bestaat uit 177 huurappartementen en onder andere een grote gedeelde moes- en daktuin. Binnen Harvest staat het samen brengen van buurt en bewoners door middel van verschillende faciliteiten centraal.

Project Olympic Hotel Project Olympic Hotel
Project Olympic Hotel

Pal naast het Olympisch Stadion in Amsterdam, Nederlands beroemdste en meest iconische sporttempel, bouwt Van Wijnen momenteel aan het Olympic Hotel. Het hotel verrijst aan het IJsbaanpad en krijgt 309 kamers waar sporters, zakenmensen en leisure-gasten kunnen verblijven. Naast overnachtingsmogelijkheden komt er een restaurant, een café, wellness, parkeergarage en faciliteiten voor sporters.