Vestiging Den Haag - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Binck in Den Haag

Welkom bij Binck in Den Haag. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het bedrijvengebied de Binckhorst en ligt vlakbij het centrum van Den Haag.

Den Haag

070 383 35 95
denhaag@binckwerk.nl
Zonweg 28
2516 BM Den Haag

Google Maps

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 – 17:30 uur

Binck kantoor Den Haag

Aangepaste openingstijden

In verband met de feestdagen hebben wij andere openingstijden

21-12-2018 t/m 01-01-2019 gesloten

Wél 24/7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen via
070 383 35 95 – toets 1

Uitzendbureau Den Haag

Wij van Binck zijn het uitzendbureau in Den Haag dat snel betrouwbare vakmensen in bouw en verkeer levert. We vinden binnen no-time een passende klus voor al ons personeel. We zijn actief in de hele Randstad, dus ook als uitzendbureau in Den Haag. We zijn altijd op zoek naar opdrachtgevers en nieuwe werknemers. We hebben een aantal vaste vacatures en een groot aantal wisselende. Voor sommige vacatures verzorgen we in-house opleidingen, zodat je – ook als je nog niet de benodigde papieren op zak hebt – snel aan de slag kan.
Als opdrachtgever ben je bij ons uitzendbureau Den Haag verzekerd van gemotiveerd, gekwalificeerd personeel. In de regio’s Den Haag en Amsterdam hebben we vestigingen en werken we voor mooie projecten.

Werken vanuit uitzendbureau Den Haag

Voor de regio Den Haag hebben we vanuit ons uitzendbureau Den Haag meerdere vacatures open staan. Veel van onze vacatures zijn zowel in regio Amsterdam als regio Den Haag beschikbaar, soms ook in de regio Rotterdam. Zo zijn onze vacatures in de bouw als bouwopruimer, asbestverwijderaar, timmerman, keetdame/heer, metselaar, handyman, monteur steigerbouw, voeger, rigger, sloper, grondwerker en industrieel reiniger beschikbaar in beide regio’s. Onze opdrachtgevers in de bouw werken in de gehele Randstad. Als je liever in het verkeer werkt, dan kan dat: we zoeken vanuit ons uitzendbureau Den Haag en Amsterdam verkeersregelaars, monteurs tijdelijke verkeersmaatregelen en veiligheidsmedewerkers.

Vanuit ons uitzendbureau Den Haag zetten we facility medewerkers in bij projecten. Deze vacature is voor jou zeker geschikt als je graag met verschillende opdrachten bezig bent. Werkzaamheden in de schoonmaak, catering, receptie of onderhoud ga jij niet uit de weg. Je bent een echte duizendpoot en weet van aanpakken. Ons uitzendbureau Den Haag helpt je om het beste uit jezelf én je werk te halen. We zorgen ervoor dat je een teamleider krijgt en dat je goed voorbereid op pad gaat in Den Haag en omstreken. Met een flexibele houding pas je zeker goed in ons gezellige team.

Opdracht geven aan ons uitzendbureau Den Haag

Ben je een opdrachtgever en heb je een bouwproject of verkeersklus? Het uitzendbureau van Binck zoekt geschikte medewerkers voor elk project. Vanuit ons uitzendbureau Den Haag zetten we de juiste mensen op de juiste plek voor verschillende opdrachtgevers in de regio. We zijn gespecialiseerd in bouw en verkeer, maar je kunt ook bij ons terecht voor ander soort projecten.  Als we onze expertise en kennis kunnen inzetten dan doen we dat graag! Wij van Binck zijn er om vanuit ons uitzendbureau Den Haag snel betrouwbare en gekwalificeerde werknemers op je opdrachten in te zetten. We werken met een persoonlijke aansturing. We zorgen er met onze moderne visie op personeel in bouw en verkeer voor dat het werk in Den Haag niet stil komt te staan.