SEO: Schiphol medewerkers - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Schiphol medewerkers

Sem
Verkeersregelaar

Schiphol medewerkers

Dankzij onze medewerkers op Schiphol beginnen bezoekers op een veilige en plezierige manier aan hun reis. De medewerkers van de parkeerservice zorgen voor een gastvrij onthaal van alle gasten. Zij beheren de verschillende parkeerlocaties, zorgen dat alles uitstekend werkt en staan klaar voor iedereen die vragen heeft over de parkeervoorzieningen. De schoonmakers zijn verantwoordelijk voor het lekker schoon en goed opgeruimd houden van alle openbare ruimtes en parkeergarages op Schiphol.

 

Wil jij ook werken op Schiphol? Bekijk dan hier de vacatures:

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze vakmensen nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn en zetten we de kwaliteit van jouw project voorop.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten aan te nemen. Onze pool met vakmensen wordt aangestuurd door een teamleider die de opstart doet bij nieuwe klanten, langsgaat op locatie en dient als aanpreekpunt bij calamiteiten zodat alles netjes verloopt.

We kijken samen met onze medewerkers wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk dat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support.

 

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?