SEO: Schiphol medewerkers - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Verkeersregelaar Miranda

Schiphol medewerkers

Miranda
Verkeersregelaar

Vacatures Schiphol

Binck helpt je vliegensvlug aan werk op Schiphol, de luchthaven waar ontzettend veel gewerkt, schoongemaakt, geklust en geregeld moet worden. Op één van de grootste werkplekken van Nederland kan jij aan de slag gaan samen met veel nieuwe collega’s. Als je in de buurt van Schiphol woont is het natuurlijk extra handig om dicht bij huis te kunnen werken.

We zoeken een leuke, passende baan voor je, ook als je nog niet veel ervaring of nog geen diploma hebt. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden die je hebt. We vinden het belangrijk om uit te gaan van je kwaliteiten en daar een geschikte werkplek voor te vinden. Onze vacatures op Schiphol zijn gevarieerd en bieden goede arbeidsvoorwaarden.

Beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen? Dan vinden wij een mooie baan voor je op Schiphol!

 

De vacatures op Schiphol

We zoeken voor onze vacatures op Schiphol aanpakkers met doorzettingsvermogen. Zo kan je aan het werk gaan op Schiphol als schoonmaakmedewerker. Je bent dan verantwoordelijk voor het schoonmaken en netjes houden van de openbare ruimtes op Schiphol. Met jouw uitstekende gevoel voor hygiëne zorg je ervoor dat alle reizigers aankomen en vertrekken op een schone luchthaven. Je gaat verschillende klussen niet uit de weg en weet hoe jij de openbare ruimtes representatief maakt.

Voor onze vacatures op Schiphol zoeken we ook parkeerservice medewerkers. Je bent er voor alle medewerkers, transporteurs en passagiers die parkeren op Schiphol, en zorgt dat op de parkeerplaats alles goed verloopt. De parkeervoorziening waar jij aan het werk bent is die dag jouw volledige verantwoordelijkheid. Je geeft een warm en gastvrij onthaal aan de bezoekers en zorgt ervoor dat alle parkeervoorzieningen werken. Een kleine reparatie of opruiming ga je niet uit de weg.

Medewerker parkeerservice Schiphol

Vacatures in de regio Amsterdam

Ook onze vacatures in de rest van regio Amsterdam zijn misschien interessant voor jou. We hebben niet alleen vacatures op Schiphol, maar ook in de rest van regio zijn er genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan. Samen met jou kijken we naar je wensen en wat de mogelijkheden zijn. Zo bieden wij via onze Binck Academy verschillende opleidingen aan waarmee jij aan het werk kan in de buurt van Amsterdam en Schiphol. Bijvoorbeeld als verkeersregelaar, veiligheidsmedewerker of monteur tijdelijke verkeersmaatregelen. Voor zo’n baan moet je over een goed coördinatievermogen beschikken en uitstekend leiding kunnen geven aan het verkeer.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar verschillende vakmensen voor in de bouw. We hebben vacatures in regio Amsterdam en Den Haag open staan als bouwopruimer, asbestverwijderaar, timmerman, keetdame/heer, metselaar, handyman, monteur steigerbouw, voeger, rigger, sloper, grondwerker en industrieel schoonmaker.

 

Vacatures op Schiphol aangeboden door Binck

Onze vacatures op Schiphol zijn bedoeld voor iedereen met doorzettingsvermogen. Wij van Binck willen iedereen die wil werken op Schiphol een kans geven, ook als iemand misschien nog niet de juiste ervaring of papieren heeft. We kijken samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

 

We bieden een goed salaris, vlotte betaling, werken binnen een leuk team, de mogelijkheid om te groeien en persoonlijke begeleiding. We vinden voor iedereen die werk zoekt een baan die écht bij hem of haar past. We zijn trots op onze vakmensen die onze opdrachtgevers helpen bij toonaangevende klussen in de hele Randstad!

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze vakmensen nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn en zetten we de kwaliteit van jouw project voorop.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten aan te nemen. Onze pool met vakmensen wordt aangestuurd door een teamleider die de opstart doet bij nieuwe klanten, langsgaat op locatie en dient als aanpreekpunt bij calamiteiten zodat alles netjes verloopt.

We kijken samen met onze medewerkers wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk dat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support.

 

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?