070 383 35 95
Mo
Ontmoet het team

Mo
Coördinator
Verkeersregelaars

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Directeur

Mario is directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog weleens een probleem als het Binck betreft. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook getrouwd met de zaak.

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Denise is onze Teamleider Recruitment, alleskunner en rots in de branding op kantoor. Getrouwd met Mario, heeft daarom engelengeduld.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Teammanager

Meneer de manager, stuurt de operatie aan. Kan zo nu en dan wat warrig zijn, maar regelt wel alles tot in de puntjes. Niet zonder de nodige plafonddiensten. Houdt van een bescheiden biertje, wordt alleen wel altijd wat overmoedig, m.n. als het om spelletjes gaat. Verliest eigenlijk altijd.

Pablo van Dort Pablo
Pablo van Dort

Accountmanager Bouw

Hardwerkende Pablo houdt van katten, whiskey en sigaretten. Hoeft niet persé tegelijk. Vroeg opstaan vindt ie ook fijn, enige nadeel is dat zijn fietsband dan vaak leegloopt.

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper

Accountmanager Verkeer

Tess Obrusnik Tess
Tess Obrusnik

HR Medewerker

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Marketing en Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Woont sinds kort in een kast van een huis, rijdt in de pausmobiel en speelt graag hockey. Mag ook aangesproken worden als Piën.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Temleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice. Heeft de laatste tijd een klustalent ontwikkelt en probeert haar conditie op peil te houden door te fietsen naar werk en te wandelen tijdens de pauze. Dat is overigens nadat ze een pak schuddebuikjes heeft opgegeten.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de administratie van het verkeer. Loonadministratie, facturen en soms moeilijke gesprekken met verkeersregelaars.

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer

Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Werkt graag ’s nachts. Eet het liefst ondefinieerbaar voedsel, slaapt op de slaapzak op kantoor. Heeft een erfenis uit Thailand meegenomen, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen.

Chelsea Kranenborg Chelsea
Chelsea Kranenborg

Planner

Chelsea is van origine grafisch vormgever maar vond plannen bij Binck leuker, logisch. Vindt grunt-muziek wel lekker klinken en loopt met frisse tegenzin elke lunch mee met een wandelclubje.

Priscilla Cohen Priscilla
Priscilla Cohen

Planner

Dhelisa Bulo Dhelisa
Dhelisa Bulo

Planner

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Projectbegeleider

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar verzorgt nu de begeleiding van de vakmannen in de bouw. Gaat sinds hij projectbegeleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer

Ambitieus typje binnen gekomen via de verkeersregelaars opleiding en van verkeersregelaar coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Weet dus als geen ander hoe hij de verkeersregelaars het beste kan aansturen.

Danny Jansen Danny
Danny Jansen

Teamleider Verkeer

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Assistent Teamleider Verkeer

Deze harde werker is naast verkeersregelaar coördinator tegenwoordig ook assistent teamleider en verantwoordelijk voor het wagenpark. Moeten we soms verplicht vrij geven maar besluit dan toch te gaan werken.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Assistent Teamleider Verkeer

Is letterlijk getrouwd met zijn werk dankzij zijn nieuwe functie als assistent teamleider en zijn huwelijk met collega verkeersregelaar Miranda.

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith

Recruiter Amsterdam

Wahhab Ahmed Wahhab
Wahhab Ahmed

Recruiter Amsterdam

Tess Obrusnik

Neem contact op met HR-medewerker Tess

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl