Het team - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

Samet

Ontmoet het team

Samet
Sloper

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Directeur

Mario is directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog weleens een probleem als het Binck betreft. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook getrouwd met de zaak.

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Denise is onze Teamleider Recruitment, alleskunner en rots in de branding op kantoor. Getrouwd met Mario, heeft daarom engelengeduld.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Teammanager

Onze held Jannick stuurt zowel het team bouw als verkeer aan. Ooit begonnen als stagiair die kwam solliciteren in een te groot pak. Is nu de drijvende kracht op kantoor.

Dennis Meesters Dennis
Dennis Meesters

Manager

Robert Querido Robert
Robert Querido

Accountmanager Verkeer

Robert is onze Accountmanager Verkeer. Staat bekend om zijn voorliefde voor kwastjes op zijn schoenen, witte wijn (van rode gaat hij slapen) en Quick. Netflix series het liefst in het Noors gesproken.

Wesly Kuyt Wesly
Wesly Kuyt

Accountmanager Bouw

Rafik Lazar Rafik
Rafik Lazar

Accountmanager Amsterdam

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice Verkeer

Chirine is verantwoordelijk voor de administratie van het verkeer. Loonadministratie, facturen en soms moeilijke gesprekken met verkeersregelaars.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice. Heeft de laatste tijd een klustalent ontwikkelt en probeert haar conditie op peil te houden door te fietsen naar werk en te wandelen tijdens de pauze. Dat is overigens nadat ze een pak schuddebuikjes heeft opgegeten.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Marketing en Communicatie

Pien is verantwoordelijk voor de creatieve uitingen en de social media van Binck. Hockeyt graag, de 3e helft is favoriet.

Pablo van Dort Pablo
Pablo van Dort

Planner Bouw

Hardwerkende Pablo is de planner van onze bouwcollega’s. Houdt van katten, whiskey en sigaretten. Hoeft niet persé tegelijk. Vroeg opstaan vindt ie ook fijn, enige nadeel is dat zijn fietsband dan vaak leegloopt.

Michelle van 't Veer Michelle
Michelle van 't Veer

Planner Verkeer

Planner verkeersregelaars. Wie, wat waar, hoe, wanneer, waarom, hoe snel, hoe laat etc... Getrouwd met haar headset, spraak op 95dB.

Amy Linkers Amy
Amy Linkers

Planner Verkeer

Amy is van alle markten thuis en helpt naast de planning van de verkeersregelaars ook met de bouwplanning. Houdt van harde muziek, werkt hard en praat hard.

Chelsea Kranenborg Chelsea
Chelsea Kranenborg

Planner

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Teamleider Verkeer Zuid-Holland

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar verzorgt nu de aansturing van alle verkeersregelaars in Zuid-Holland. Gaat sinds hij teamleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer Noord-Holland

Ambitieus typje binnen gekomen via de verkeersregelaars opleiding en van verkeersregelaar coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Weet dus als geen ander hoe hij de verkeersregelaars het beste kan aansturen.

Shirvan Sams Shirvan
Shirvan Sams

Teamleider Bouw

Shirvan is de steun en toeverlaat voor alle vakmensen in de bouw en zorgt ervoor dat iedereen goed wordt aangestuurd. Doet iets met beleggingen, sporten en reizen. Maar wel een beetje te weinig de laatste tijd.

Richard Salas Richard
Richard Salas

Recruiter Bouw

Richard is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van vakmannen voor de bouw in de regio Den Haag. Voetbal, bier en Spaanstalige muziek.

Fiorina Mazzoli Fiorina
Fiorina Mazzoli

Recruiter Verkeer

Enthousiaste Fiorina is verantwoordelijk voor het werven en selecteren van (nieuwe) verkeersregelaars. Is een geduchte concurrent voor Richard als het aankomt op (shotjes) drinken. Droomt van een droombaan als huisvrouw met 13 kinderen.

Eva Schröder Eva
Eva Schröder

Recruiter Amsterdam

Ijverige Eva is onze rots in de branding op de Amsterdamse vestiging. Werft en selecteert bouwcollega’s. Is naast fanatieke pole-fitness beoefenaar ook parttime receptioniste en fulltime levensgenieter.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Assistent Teamleider Verkeer

Deze harde werker is naast verkeersregelaar coördinator tegenwoordig ook assistent teamleider en verantwoordelijk voor het wagenpark. Moeten we soms verplicht vrij geven maar besluit dan toch te gaan werken.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Assistent Teamleider Verkeer

Sinds kort letterlijk getrouwd met zijn werk dankzij zijn nieuwe functie als assistent teamleider en zijn kersverse huwelijk met collega verkeersregelaar Miranda.

Denise van de Vorstenbosch

Neem contact op met Denise

06 22 50 29 60
070 38 33 595

denise@binckwerk.nl