070 383 35 95
Bouwopruimer Will
Ontmoet het team

Will
Bouwopruimer

Binck team

Dit zijn de mensen die zorgen dat het werk áltijd verder kan.

Mario van de Vorstenbosch Mario
Mario van de Vorstenbosch

Directeur

Mario is directeur en oprichter van Binck. Dingen loslaten is nog weleens een probleem als het Binck betreft. Is naast zijn huwelijk met Denise namelijk ook getrouwd met de zaak.

Jannick Oostwouder Jannick
Jannick Oostwouder

Operationeel manager

Meneer de manager, stuurt de operatie aan. Kan zo nu en dan wat warrig zijn, maar regelt wel alles tot in de puntjes. Niet zonder de nodige plafonddiensten. Houdt van een bescheiden biertje, wordt alleen wel altijd wat overmoedig, m.n. als het om spelletjes gaat. Verliest eigenlijk altijd.

Diana Speetjens Diana
Diana Speetjens

Commercieel Manager

Diana is de nieuwste aanwinst van het MT, gestart op haar verjaardag in december als Commercieel Manager. Weet de accountmanagers goed aan te sturen, want is drie pubers in huis gewend. Dan vallen de sales mannen nog best mee!

Pablo van Dort Pablo
Pablo van Dort

Accountmanager Bouw

Een aanpakker van het eerste uur die bijna alle functies bij Binck heeft doorlopen. Heeft onderhand geleerd alles te kunnen doen terwijl hij aan de telefoon zit, inclusief lunchen. Vind het oplossen van lastige situaties stiekem heel leuk.

Dennis Kuiper Dennis
Dennis Kuiper

Accountmanager Verkeer

Onze verkeers-regelaar. Heeft een babbel die net zo vlot is als z’n looks en houdt zijn zaken graag goed op orde. Staat zijn mannetje tijdens de vrijdagmiddag borrels en zorgt voor de nodige gezelligheid.

Tess Obrusnik Tess
Tess Obrusnik

Junior HR Business Partner

Houdt van een goed gesprek en zorgt ervoor dat het Binck team bestaat uit de leukste groep collega’s. Kan zich prima een dagje vermaken met Netflix, maar staat net zo graag op een festival met haar handen in lucht.

Lisa van Caspel Lisa
Lisa van Caspel

Office Manager

Lisa is onze alleskunner. Is met haar vrolijke persoonlijkheid altijd in de weer om alles kantoor op rolletjes te laten lopen. Afspraken, sollicitanten of uitzendkrachten, Ze zorgt ervoor dat iedereen met een glimlach (en een kopje koffie) de deur uit loopt.

Pien van Nieuwenhuize Pien
Pien van Nieuwenhuize

Teamleider Marketing & Communicatie

Vrolijke Pien is verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Woont sinds kort in een kast van een huis, rijdt in de pausmobiel en speelt graag hockey. Mag ook aangesproken worden als Piën.

Zepp van der Spek Zepp
Zepp van der Spek

Communicatie & Social Media

Heeft als belangrijkste taak dat we goed overkomen op het internet, maar houdt zich daarnaast nog met andere communicatiezaken bezig. Heeft een voorliefde voor speciaalbier en 90’s muziek.

Barbra Karduks Barbra
Barbra Karduks

Teamleider Backoffice

Ambitieuze Barbra is verantwoordelijk voor de backoffice. Heeft de laatste tijd een klustalent ontwikkelt en probeert haar conditie op peil te houden door te fietsen naar werk en te wandelen tijdens de pauze. Dat is overigens nadat ze een pak schuddebuikjes heeft opgegeten.

Chirine Louati Chirine
Chirine Louati

Backoffice

Chirine is verantwoordelijk voor de administratie van het verkeer. Loonadministratie, facturen en soms pittige telefoongesprekken.

Denise van de Vorstenbosch Denise
Denise van de Vorstenbosch

Teamleider Recruitment

Denise is onze Teamleider Recruitment, alleskunner en rots in de branding op kantoor. Getrouwd met Mario, heeft daarom engelengeduld.

Mitchell Smith Mitchell
Mitchell Smith

Recruiter Verkeer

Heeft samen met collega Adil jaren aan de andere kant van de bar het Amsterdamse nachtleven beleefd, met de nodige mooie verhalen en anekdotes. Vanuit onze vestiging in Amsterdam altijd op zoek naar nieuw talent. Houdt het hoofd koel en laat zich door niemand gek maken.

Adil Abdelaziz Adil
Adil Abdelaziz

Recruiter Bouw

Adil is onze nieuwe recruiter en gaat aan de slag voor de bouw. Zorgt ervoor dat we goede mensen hebben staan. Kan hele lekkere cocktails maken door zijn ervaring bij Suzy Wong. Is dus een echte aanwinst op de vrijdagmiddagborrel.

Michelle van 't Veer Michelle van 't Veer
Michelle van 't Veer

Teamleider Planning

Wassenaars trots, onze rots in de branding op de planning. Werkt graag ’s nachts. Eet het liefst ondefinieerbaar voedsel en woont zo ongeveer op kantoor, maar dat houdt haar niet tegen om vrolijk door het pand te huppelen.

Priscilla Cohen Priscilla
Priscilla Cohen

Planner

De vrolijkheid zelve. Haar lach werkt dan ook bijzonder aanstekelijk. Houdt van foto's maken en staat er zelf ook goed op vinden wij. Gaat graag met haar vriendinnen op stap.

Michelle Caroline Kaffa Caroline
Michelle Caroline Kaffa

Planner

2 blonde dames op de planning met de naam Michelle, wie heeft dat nou? Wij dus! Toch zag ze dat er verwarring kon ontstaan en verklapte haar tweede naam aan ons. Wij zijn blij dat Caroline ons planning team compleet maakt

Dhelisa Bulo Dhelisa
Dhelisa Bulo

Planner

Heeft genoeg energie voor 3 en met haar stralende persoonlijkheid zorgt ze ervoor dat iedereen met een glimlach rondloopt. Houdt van felle kleurtjes en als ze niet aan het shinen is op de planning doet ze dat ergens op de dansvloer.

Vishal Ardjoensing Vishal
Vishal Ardjoensing

Zou eigenlijk verpleegkunde gaan doen, maar verzorgt nu de begeleiding van de vakmannen in de bouw. Gaat sinds hij projectbegeleider is nog steeds bijna elke dag naar de sportschool (maandag bijna, dinsdag bijna…)

Chris Moreno Chris
Chris Moreno

Projectbegeleider

Chris is pas net in dienst bij Binck en heeft zijn draai al helemaal gevonden. Komt bij Kompaan vandaan, dus heeft verstand van lekkere biertjes, en daar houden we van! Heeft in het leger gezeten dus kan ons nog veel leren over discipline.

Chyfhaijk Abdoelhak Chyf Abdoelhak
Chyfhaijk Abdoelhak

Teamleider Verkeer

Ambitieus typje binnen gekomen via de verkeersregelaars opleiding en van verkeersregelaar coördinator doorgegroeid naar teamleider verkeer. Weet dus als geen ander hoe hij de verkeersregelaars het beste kan aansturen.

Danny Jansen Danny
Danny Jansen

Teamleider Verkeer

Zeer gedreven en vrijwel altijd wel ergens naar onderweg. Als Danny niet aan het werk is dan is hij in de sportschool te vinden (en hij gaat echt) of tijd aan het doorbrengen met zijn 2 kinderen.

Frank Verschuur Frank
Frank Verschuur

Teamleider Verkeer

Deze harde werker moeten we soms verplicht vrij geven maar besluit dan toch te gaan werken.

Ton Luster Ton
Ton Luster

Teamleider Verkeer

Is letterlijk getrouwd met zijn werk dankzij zijn functie als teamleider Verkeer en zijn huwelijk met collega verkeersregelaar Miranda.

Beau Vermeer Beau
Beau Vermeer

Wagenparkbeheerder

Als je niet beter wist zou je denken dat Beau al jaren voor ons werkt. Kent iedereen en iedereen kent Beau. Staat altijd klaar iemand te helpen of een probleem op te lossen. Kan soms wat scherp uit de hoek komen maar dat wordt hem meestal snel vergeven.

Tess Obrusnik

Neem contact op met HR-medewerker Tess

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl