SEO: Monteur - Binck, vakmensen voor bouw en verkeer

bouwopruimer, bouwopruimers

Sleutel aan je carrière

German
Bouwopruimer

Monteurs bij Binck

Niks mooiers dan werken met je handen. Met hun technische inzicht en handige handjes weten deze monteurs elke storing op te lossen. Met een flinke dosis creativiteit en een echte aanpakkersmentaliteit zorgen ze dat elk probleem wordt verholpen. Monteurs bij Binck doen mooi werk en staan klaar voor mensen met een bewegingsbeperking. Onze servicemonteurs rijden met hun bus langs en verzorgen de reparatie aan revalidatie- en zorghulpmiddelen bij mensen thuis. Nieuwe leveringen worden door de werkplaatsmonteurs klaargemaakt voor gebruik en zij zorgen dat alles goed werkt, zodat iemand weer verder kan.

 

Wil jij ook werken als monteur? Bekijk dan hier de vacatures:

Werken met vertrouwde vakmensen

Onze vakmensen nemen hun vak en verantwoordelijkheid serieus. We letten specifiek op communicatie, houding en sociale omgang. Zo leveren we toppersoneel waar je trots op kan zijn en zetten we de kwaliteit van jouw project voorop.

Binck onderscheidt zich door de beste service te verlenen. Wij zijn 24/7 bereikbaar – dus ook ’s-avonds en in het weekend – om onze klanten te helpen bij vragen of spoedopdrachten aan te nemen. Onze pool met vakmensen wordt aangestuurd door een teamleider die de opstart doet bij nieuwe klanten, langsgaat op locatie en dient als aanpreekpunt bij calamiteiten zodat alles netjes verloopt.

We kijken samen met onze medewerkers wat ze goed kunnen en waar hun talenten liggen. Misschien heeft iemand gouden handjes, maar geen diploma. Dat gaan we dan oplossen. We zoeken werk dat bij iemand past en bieden persoonlijke begeleiding en support.

 

Wil je met ons samenwerken of meer weten over onze werkwijze?