070 383 35 95
Planner
  • Den Haag
  • Professionele puzzelaar
  • Mogelijk eigen auto
Nu solliciteren

Vacature planner

Binck groeit razendsnel en daarom zoeken onze planners een nieuwe collega!
Wat zoeken ze in die collega? Iemand die elke dag weer enthousiast wordt van het perfect invullen van de planning, die sterk in zijn schoenen staat en van lekkere muziek houdt.

Planner bij Binck is een uitdagende baan, daar liegen we niet om. Dus als jij van aanpakken houdt ben je bij ons aan het juiste adres. Er wordt hier hard gewerkt, maar ook veel lol gemaakt. De beste teamuitjes en borrels op de vrijdagmiddag maken ons een hecht team.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen door de trainingen en cursussen die je bij Binck kunt volgen, zo wordt jouw kennis in korte tijd verbreed.

Wat kan je verwachten als planner bij Binck

Nu je er al over na aan het denken bent, laten we ook even vertellen wat je gaat doen.
Je zal je bezighouden met de personeelsplanning en de bijbehorende materiaal- en vervoersplanning. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen van aanvragen van opdrachtgevers, de aanvragen verwerken in ons plansysteem, het invullen van de aangevraagde diensten, contact onderhouden met onze uitzendkrachten en het afwikkelen en terugkoppelen naar de klant.
Tijdens je werk zal je in gesprek gaan met verschillende collega’s binnen Binck en uiteraard met onze opdrachtgevers. Dit alles terwijl de druk van de planning voor het einde van de dag dichtkrijgen op je staat. Je zal dan ook flexibel, oplossingsgericht en positief ingesteld moeten zijn om je thuis te voelen in deze dynamische omgeving.
Je hoeft bij ons dus niet bang te zijn voor een saaie dag op het werk!

Jij bent als planner 

Planners bij Binck

Het uitzendbureau van aanpakkers. We helpen onze opdrachtgevers snel aan gedreven personeel. Wat ons bijzonder maakt is onze persoonlijke, informele aanpak. Voor onze aanpakkers regelen we betrouwbare begeleiding, een opleiding als dat nodig is, en vlugge betaling. Opdrachtgevers kunnen rekenen op laagdrempelig contact, uitstekende aansturing en de voordelen van onze jarenlange ervaring. We zijn trots op onze aanpakkers: de mensen met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Daarom wil je als planner werken bij Binck

 

Nu solliciteren

Aanmelden kost maar één minuut!

Tess Obrusnik

Neem contact op met Tess.

070 38 33 595
tess@binckwerk.nl