Verkeersregelaars gezocht

Aan het werk als verkeersregelaar!

Meld je meteen aan

Zoek jij werk in de buitenlucht, met een bovengemiddeld salaris maar zónder negen tot vijf mentaliteit? Ben je verantwoordelijk en kan je snel handelen? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Daarom wil je werken voor Binck

Een bovengemiddeld salaris, altijd op dinsdag uitbetaald en doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar coördinator, met een auto en telefoon van de zaak.

Leuke klussen en collega’s!

Fantastisch werk bij de grootste evenementen en bouwprojecten. En dat in een gezellig bedrijf met goede teamspirit en leuke collega’s.

Ja, ik wil verkeer regelen!

Aanmelden kost maar 1 minuut

Geen opleiding? Geen probleem!

We zijn altijd op zoek naar goede verkeersregelaars. Als je de opleiding tot verkeersregelaar al hebt gevolgd is dat mooi meegenomen maar het is niet noodzakelijk. Wij regelen je opleiding voor je!

Lees meer

Verkeersregelaar

Maja
Verkeersregelaar

Een informeel, gedreven uitzendbureau. We helpen onze opdrachtgevers snel aan betrouwbare vakmensen in bouw & verkeer. Onze kracht is een persoonlijke aanpak, betrouwbare aansturing en opleiding en heel veel expertise. We zijn trots op onze vakmensen; aanpakkers met ambitie en kennis, die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.

Bezoek onze website

Fiorina Mazzoli

Neem dan contact op met Fiorina

06 30 12 10 41
070 38 33 595

fiorina@binckwerk.nl

Robert Querido

Neem dan contact op met onze accountmanager Robert.

06 44 91 89 13
070 38 33 595

robert@binckwerk.nl